Pekka

Pekka, han har alltid något på gång. Är det inte renovering eller skogsarbeten så är det nya ideér som skall förverkligas. För att koppla av spelar han gärna tennis eller bastar.

Outi, mycket av hennes tid ägnar hon tillsammans med sina älskade djur. Annars lockar ett starkt intresse för fotografering, webbdesign, natur och nya upplevelser.

Detta bastuälskande par är båda födda och uppvuxna i den vackra staden Uleåborg i norra Finland.

 
Outi
 

 

 

Paulina, husets dotter är sjuksköterska till yrket.
Henne ser vi inte så ofta hemma nuförtiden.
Hon är en spontan, envis och lite knäpp figur som gillar att träffa nya människor. Hon gillar att bl a fotografera och sy och resa.

 

 
   

 

Dessa tillsynes oskyldiga varelser är våra Tibetanska mastiffer Santtu samt hennes döttrar Poco, Berta och Donna. De vaktar vår gård och ingen paserar obemärkt förbi. De är glada, busiga och lekfulla och älskar långa promenader.
Santtu och Poco finns inte kvar hos oss längre men här bor 6 st Tibetanska mastiffer samt en gul Tibetansk Spaniel Rasmus

Lyssna på Santtus djupa skall! Vill du veta mer om Santtu och Tibetansk mastiff så har hon en egen hemsida. Mer om rasen finns på vår kennelsida.

 

   
Ossi Ossi, våran hjälpreda i stallet håller rent från mössen och vill gärna också följa med på promenader om han inte ligger och dåsar i solen. På vintern älskar även Ossi ligga i bastuns sköna värme.
Ossi finns inte kvar hos oss längre.
Någon katt har vi inte velat ha efter Ossis bortgång.
 
Katten Ossi